Dinerkaart

Voorgerechten:

 

Mandje brood met verse kruidenboter, olijven en tapenade € 6,95

Meloen met rauwe ham € 9,95

Nieuwe haring op roggebrood, met mix-sla en kleintje corenwijn € 8,25

Vis vario met gerookte zalm, gerookte paling en garnalen € 14,95

Carpaccio met salade, pijnboompitten en kaas € 10,50

Soep van de dag € 6,50

Vegetarische 'Friese' Sipelsop € 6,50

Tomatensoep € 6,50

Gebakken mosselen en gamba's met knoflook, courgette, ui en paprika € 12,50

Alle voorgerechten en soepen serveren wij met stokbrood of toast.

 

Hoofdgerechten Vis:

 

Dagschotel vis € 19,95

Snoekbaarsfilet en geb. paling uit de Friese Meren (seizoen) 300 gram  € 29,50

Zalmfilet met garnalen, tomaat en knoflook  250 gram € 21,95

Zeebaarsfilet 250 gram € 21,95

Sliptong 300 gram € 22,95

 

Verse mosselen (seizoen) met sausjes, frites en sla € 19,95

 

Hoofdgerechten Vlees:

 

Dagschotel vlees € 19,95

Kipfilet "garni"met ui, paprika, champignons en knoflook 250 gram € 18,25

Varkenshaas met tomaat, kaassaus 200 gram € 21,00

Pepersteak met pepersaus 200 gram € 21,50

Kalfsribeye met roquefortsaus 250 gram € 21,50

Stoofpotje 'fleispotsje' € 21,50

Steak 'Hugo', rib-eye met kruidenboter € 26,00

 

Vegetarische gerechten:

 

Wraps met groenten en geitenkaas € 17,50

Bonenschotel € 17,50

Pastaschotel € 15,00

 

Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkostsalade, verse groenten, gebakken aardappelen en/of patat, of meergranenrijst.

 

Nagerechten:

 

Kinderijsje, roomijs met vers fruit, slagroom en een verrassing € 3,95

Fruitig ijsje, roomijs met vers fruit en slagroom € 5,75

Sorbet € 6,00

Coupe "Amarens", roomijs met banaan, advocaat, chocoladesaus en slagroom € 7,75

Coupe "Berber", appelkaneelijs met suikerbrood, fries likeurtje en slagroom € 7,75

Coupe "Mirthe", roomijs met verse aardbeien, grand marnier en slagroom € 8,75

Dame Blanche, roomijs met warme chocoladesaus en slagroom € 7,75

Dessert v.d. week, elke week wat anders. € 8,25

 

En verder zijn er lekkere koffies, zie de drankenkaart !!!