Sloep huren

Wil je een sloep huren in Friesland? Dat kan bij restaurant D’Ald Herberch in Gaastmeer!

Onze Seafinder 460 heeft plaats voor 5 tot 6  personen en is behendig en comfortabel om mee te varen. De sloep is vaarbewijsvrij en beschikt over een kussenset, cabriokap, stuurwiel en zwemtrap.  Je vaart er heerlijk mee over de Friese meren en de sloep past onder de meeste bruggetjes door wanneer de cabriokap naar beneden is.

 

Is het onverhoopt slecht weer en heb je de sloep gehuurd om te gaan varen? Je kunt de reservering tot 16:00 uur van de dag voorafgaand aan de huurdag de verplaatsen naar een andere beschikbare dag. (alleen voor reserveringen van 1 dag) Mocht er storm of slechtweer met windkracht 5 of meer voorspeld zijn, dan hebben wij het recht je boeking te annuleren, je krijgt dan je geld terug.

 

De sloep mag opgehaald worden om 10:00 uur en mag om 18:00 uur teruggebracht worden, in overleg kunnen de tijden aangepast worden naar jou wens. De huur bedraagt €120 per dag. 

Honden mogen mee op de sloep! Je betaald hier €25 euro extra schoonmaakkosten voor. We zorgen dat er een waterbak voor je op de sloep aanwezig is.

 

De borg bedraagt €250 euro, deze kun je contant betalen bij het ophalen van de sloep of vooraf overmaken. Wanneer je de sloep schoon en zonder schade inlevert ontvang je het bedrag weer contant of over bank terug. Liever geen borg betalen? Dan is de afkoop van het eigenrisico €50 per sloep.

 

Reserveren kan via telefoonnummer: 06 31038892

of email: sloephurendaldherberch@outlook.com

 

Merk: Sea-finder 460

Bouwjaar: 2024

Lengte: 4.60

Breedte: 1.95

Diepgang inclusief motor: 0.55

Bouwjaar: 2024